General forums

Forum Description Discussions
Jaunumu forums
Vispārēji jaunumi un paziņojumi
0

Learning forums

Topic Forum Description Discussions
Topic 2 Forums par anketām un kursu organizāciju
Forums paredzēts, lai uzdotu neskaidros jautājumus par abu anketu aizpildīšanu, dalītos savā pieredzē par profesionālās kompetences pilnveidi, kā arī dalītos pārdomās par kursu organizāciju, izteiktu savus priekšlikumus turpmākam darbam.
8
Topic 3 Forums par saskarsmi un stresa vadīšanu

Forums paredzēts, lai uzdotu lektoriem neskaidros jautājumus par saskarsmi un stresa vadīšanu, kā arī, lai dalītos pārdomām, idejām, pieredzi, atrastiem papildmateriāliem, meklētu domu biedrus aktivitātēm, kas saistīas ar šo tematu.

4
Topic 4 Forums par starpkultūru izglītību

Forums paredzēts, lai uzdotu lektoriem neskaidros jautājumus par starpkultūru izglītību, kā arī, lai dalītos pārdomām, idejām, pieredzi, atrastiem papildmateriāliem, meklētu domu biedrus aktivitātēm, kas saistīas ar šo tematu.

2
Topic 5 Forums par mediju pedagoģiju

Forums paredzēts, lai uzdotu lektoriem neskaidros jautājumus par mediju pedagoģiju, kā arī, lai dalītos pārdomām, idejām, pieredzi, atrastiem papildmateriāliem, meklētu domu biedrus aktivitātēm, kas saistīas ar šo tematu.

1
Topic 6 Forums par vides zinībām, ilgtspējīgu attīstību un izglītību ilgtspējīgai attīstībai

Forums paredzēts, lai uzdotu lektoriem neskaidros jautājumus par vides zinībām, ilgtspējīgu attīstību un izglītību ilgtspējīgai attīstībai, kā arī, lai dalītos pārdomām, idejām, pieredzi, atrastiem papildmateriāliem, meklētu domu biedrus aktivitātēm, kas saistīas ar šo tematu.

1
Topic 7 Forums par novitātēm pedagoģijā

Forums paredzēts, lai uzdotu lektoriem neskaidros jautājumus par novitātēm pedagoģijā, kā arī, lai dalītos pārdomām, idejām, pieredzi, atrastiem papildmateriāliem, meklētu domu biedrus aktivitātēm, kas saistīas ar šo tematu.

1
Topic 8 Forums par aktuālām ekonomikas un biznesa problēmām

Forums paredzēts, lai uzdotu lektoriem neskaidros jautājumus par aktuālām ekonomikas un biznesa problēmām, kā arī, lai dalītos pārdomām, idejām, pieredzi, atrastiem papildmateriāliem, meklētu domu biedrus aktivitātēm, kas saistīas ar šo tematu.

0